Sponsored Links

Sponsored Links

Showtime PS3 Media Player 3.6.5, Testing Build 3.99.25 Updated


Sponsored Links
135w ago - Following up on the previous revision, today PlayStation 3 homebrew developer Andreas Oman has updated the Showtime PS3 Media Player Stable Build to version 3.6.5 and the Testing Build to version 3.99.25 with the changes outlined below.

Download: [Register or Login to view links] / [Register or Login to view links] / [Register or Login to view links] / [Register or Login to view links] / [Register or Login to view links] / [Register or Login to view links] / [Register or Login to view links]

Showtime Mediacenter - Official Stable Build 3.6.5 / Testing Build 3.99.25 Changelog:

3.6.5-ga0e171a

  • PS3: Fixed broken MPEG-2 video decoding
  • Fixes #958

Description: Latest from SVN can't play mpeg-2 video

The latest from SVN stopped playing an 1080p mpeg-2 remux I have (it will play the audio only).

Also, why not prioritize external subtitles. That's the only modification I add myself (I posted the code somewhere in redmine).

Usually, if you add an external subtitle, it's because all the internal ones are crappy (grammatical errors, OCR errors, bad translations, etc)




Stay tuned for more PS3 Hacks and PS3 CFW news, follow us on Twitter, Facebook and be sure to drop by the PS3 Hacks and PS3 Custom Firmware Forums for the latest PlayStation 3 scene and PlayStation 4 scene updates and fresh homebrew releases!

Comments 562 Comments - Go to Forum Thread »

• Please Register at PS3News.com or Login to make comments on Site News articles.
 
#562 - BOUNDINWOD - 1d ago
BOUNDINWOD's Avatar
Excellent homebrew

#561 - justking1 - 1d ago
justking1's Avatar
nice releases thanks

#560 - PS3 News - 1d ago
PS3 News's Avatar
The later versions of it are working fine here: [Register or Login to view links]

#559 - fany33 - 2d ago
fany33's Avatar
Hi can you pls update links again ? There is error 404 on every stream thx

#558 - topantita - 1w ago
topantita's Avatar
Quote Originally Posted by spideygower View Post
I have suddenly run into trouble! Been playing back ups and watching files on showtime now suddenly it they don't boot.

I have rogero 4.55 and that it what my system is set at. I have a fat ps3 JB 160gig. I recently did a few updates to showtime and multimsn , maybe I messed it up.

What happens if I try and start showtime or multiman is it goes into a black screen and I have to restart ps3.

Any help will be greatly appreciated. Thanks


you can delete multiman, and reinstal latest multiman 4.66 package...
maybe it solve the problem...

 

Sponsored Links

Sponsored Links
Sponsored Links

Sponsored Links







Advertising - Affiliates - Contact Us - PS3 Downloads - Privacy Statement - Site Rules - Top - © 2015 PlayStation 3 News