Sponsored Links

Sponsored Links

MultiMAN v01.15.03 OBM PS3 Mod with Improved Backup Speed


Sponsored Links
180w ago - MultiMAN OBM PS3 Mod version 01.15.03 is now released and features improved backup speed among the changes detailed below.

You can now update to version 01.15.03 (with [R3] in multiMAN). I'll be updating the first page links for BASE and FULL packages later (no mega pack for this version).

  • Improved copy/backup speed (again)
  • Fixed stability during copy
  • Delete folders/games is now faster
  • Fixed a minor problem with FTP server
  • Fixed COVER/POSTER PNG/JPG for external USB AVCHD movies
  • New shortcut to check for game updates within multiMAN ([START]+[R3])

The 'update check' allows you to download available updates for your games within multiMAN and store them on external drive for backup, etc.

The function allows you to download ALL available updates or only the newer ones (if you have the game installed).

Dean




Stay tuned for more PS3 Hacks and PS3 CFW news, follow us on Twitter and be sure to drop by the PS3 Hacks and PS3 Custom Firmware Forums for the latest PlayStation 3 scene updates and homebrew releases!

Comments 4462 Comments - Go to Forum Thread »

• Please Register at PS3News.com or Login to make comments on Site News articles. Thanks!

imtoodvs's Avatar
#4442 - imtoodvs - 128w ago
from my understanding (i may be wrong) QA Flagging adds debug menu to retail consoles, so if i already have the debug menu, why would i need to qa flag it?

kreus's Avatar
#4441 - kreus - 128w ago
if you already have a debug you should only need the qa flags and and mmcm4.01 and mmcm 4.01 dex mod.

imtoodvs's Avatar
#4440 - imtoodvs - 128w ago
maybe lv2loader is what i'm missing, but i'm not sure since your set up is not an original debug unit.

can anyone confirm ?

kreus's Avatar
#4439 - kreus - 128w ago
nope, used the rebug 3.55.2 CEX and putted on dex.

Rebug 3.55.2 -> QA-fl. -> LV2Loader -> lv2_kernel.self -> mmCM 4.01 -> mmCM 4.01 dex mod

Don't mess with the rebug options. Mine worked in default.

imtoodvs's Avatar
#4438 - imtoodvs - 128w ago
2 questions

1. are you on an official debug machine?
2. what settings are you using?

maybe you can shine a little light on this for me.

Sponsored Links

Sponsored Links
Sponsored Links

Sponsored Links







Affiliates - Contact Us - PS3 Downloads - Privacy Statement - Site Rules - Top - © 2014 PlayStation 3 News