Sponsored Links

Sponsored Links

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 36



  1. #1
    Contributor darknatas's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    9
    Sponsored Links

    WAB MS Launcher Alpha released! OMG

    Sponsored Links
    i am gonna try this out as soon as i get home

  2. #2
    Forum Moderator PS3 News's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    28,060
    Sponsored Links
    Sponsored Links
    Yep I played with it a bit (before posting the news) and it's a nice work-in-progress, but definitely not anything too "exciting" just yet. If anyone has any specific game results feel free to post them in this thread for what it's worth.

  3. #3
    Contributor darknatas's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    9
    Sponsored Links
    Sponsored Links
    this is a major break threw even if the games dont run they load up thats 1 major step i'm gonna try somethings out with it later on my self... i bet with in a month it will be working 100% i know we all cant wait till that happenes

  4. #4
    Contributor andychankc's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    2
    i just tested it with coded arms, hehe

    no umd inserted and content copied to ms! the game freeze at loading screen

    when i put the umd it and start the launcher! it works.
    so i guess it does loading the exe from ms, but the rest of content is loaded from umd ;/

    nice work! keep it coming

  5. #5
    Registered User luigionlsd's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    22
    When you say it loads all the rest of the data off the UMD, wouldn't the system realize that if it booted the executable off the MS, that it would find the rest of the data in the same MS directory too? Just thinking out loud... I dunno :/

  6. #6
    Contributor mikeg's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    43
    Tried mercury, this is what I got...

    1) Formatted a new 1GB card I've been staring at for about a week for this moment

    2) Installed the WAB loader on a 1.50 using KXploit 0.3 (as folder DOIT)

    3) Extracted and copied the NONEEDPDX version of Mercury (mercury_usa_psp-noneedpdx.*)

    4) Went out of USB mode (O), straight to GAME/MEMSTICK (Free 669)/WAB MS Launcher

    5) Tried w/o actual UMD installed (actually w/ no UMD inserted), no dice, load error #80010002

    6) Then turned off, inserted US Retail UMD of Mercury, then turned On

    7) Then tried GAME/MEMSTICK (Free 669)/WAB MS Launcher

    8) Same error #80010002

    Hope this helps..


  7. #7
    Contributor mariotrev's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    743
    great thx for the detailed info

  8. #8
    Contributor solidous's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    45
    tring my lot of backups here, in few minuts I will post an resume in that post.
    the irc chanel is off?

  9. #9
    Forum Moderator PS3 News's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    28,060

    Lightbulb

    Quote Originally Posted by mikeg
    load error #80010002
    I got a similar load error when my files weren't on the MS properly (at first I tried to use the .iSO itself, and after that I put them in /PSP/GAME)... did you extract them all to the root of the PSP directory into PSP_GAME there, and then leave the UMD_DATA.BIN in the root itself? Just making sure

  10. #10
    Contributor chunkie's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Posts
    9
    Tried Wipeout Pure USA - loads fine but pauses during intro screen , just as the Read-Me stated. Awesome progress anyways.

 

Sponsored Links

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Advertising - Affiliates - Contact Us - PS3 Downloads - Privacy Statement - Site Rules - Top - © 2014 PlayStation 3 News