Sponsored Links

Sponsored Links

Page 14 of 14 FirstFirst ... 4121314
Results 131 to 133 of 133



  1. #131
    Senior Member PSPSwampy's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    795
    Sponsored Links
    Sponsored Links
    ok, try this:-

    1. Hold power button UP for 10 secs (or until screen goes completely dark)
    2. Wait a sec, then HOLD "R" and power back on
    3. You should now be in recovery mode, go to "Configuration"
    4. Select "Game folder homebrew (currently x.xx kernel)" and change it so that it says 1.50
    5. Exit
    6. Exit - your PSP should now boot up as normal
    7. Try running fastloader again

    If it works, you probably had fastloader in the "GAME" folder instead of the "GAME150" folder.

    P.s. you also need to check that fastloader outputs the ISO file to the ISO folder on the root of your memory stick and NOT FastLoader/ISO or UMDEmulator/ISO/.

    Hope this helps??

    if it still doesn't work - i'd suggest that maybe your fastloader files are corrupt? (try it on another PSP if possible).

    But as i said earlier - you're better off using the new USB tool i mentioned

  2. #132
    Senior Member PSPSwampy's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    795
    Sponsored Links
    Sponsored Links
    Quote Originally Posted by mazen arnaout View Post
    plz if i upgrade my original 1.50 to 3.03oe-c can i downgrade it again to 1.50 and its safe and how?
    Try reading/searching the threads in future.

    PSPSwampys guide to uninstalling 3.03 OE-C

  3. #133
    Contributor ray1618's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    2
    Sponsored Links
    Sponsored Links
    thanx hope it'll make some of my games better

 

Sponsored Links
Page 14 of 14 FirstFirst ... 4121314
Advertising - Affiliates - Contact Us - PS3 Downloads - Privacy Statement - Site Rules - Top - © 2014 PlayStation 3 News