Sponsored Links

Sponsored Links

Results 1 to 5 of 5



  1. #1
    Contributor coreyinoz's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    2
    Sponsored Links

    [Answered] Upgrade from Rebug 4.46 to Rogero 4.55, BD no longer works help?

    Sponsored Links
    Hi Guys,

    I apologize if this has been addressed a million times. If this is common knowledge, I'm having a Forum Search fail...

    As the topic says, I recently upgraded from Rebug 4.46 to Rogero 4.55 1.00b. Since the upgrade, my BD icon on the XMB has disappeared. I'm unable to play original game discs, or original Blu-Rays. I updated to MM 4.55.01 - when I try to launch a game from the PS3 folder on the XMB - it goes to black screen then dumps me back to XMB. In short, I can't play original games, backups, or Blu-Rays...

    However, I'm at least certain that I didn't accidentally update to OFW because MM still launches, and my games that launch from XMB launch fine...

    My console is an old PS3 Fat, CECHG01, CEX.

    Things I've tried;
    • Updated f/w to Rogero 4.55 1.00b via XMB (no disc in tray, no internet connected during upgrade)
    • Uninstalled MM and re-installed from 4.55.01 CEX Base.
    • Ensured that BD Emulator is checked in MM.

    Any input would be appreciated... maybe Rogero 4.55 doesn't play nicely with Phat's? Do I have to roll back to Rebug?

    Thanks.
    Best Answer - Posted by akariz:

    try downgrading process here:





    and reinstall all back again up to rogero and you should be all up n running in no time m8

  2. #2
    VIP Member windrider42's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    1,092
    Sponsored Links
    Sponsored Links
    Ok first check in Multiman Settings

    Hide BD-ROM Disc from Game List

    Sets appearance of BD-ROM disc entry in the game list.

    - Yes: hides it.
    - No

    You could also try reinstalling Rogero 4.55 CFW and see if that fixes it. If you installed first time in XMB, then reinstall in Recovery or vice versa.

  3. #3
    Forum Moderator misiozol's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    680
    Sponsored Links
    Sponsored Links
    I would just add to this what Windrider told to try reinstall in safe mode this my help , and rebuilt database it's long shot but it my help

  4. #4
    Contributor akariz's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    3

    Thumbs Up downgrade process

    try downgrading process here:





    and reinstall all back again up to rogero and you should be all up n running in no time m8
    Last edited by akariz; 07-14-2014 at 10:31 AM Reason: Automerged Doublepost

  5. #5
    Contributor coreyinoz's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    2
    Thanks to all repliers - will try these suggestions and report back. I've got a young family, so PS3 time can be limited. Not ignoring anyone - will mark this solved as soon as I can!

 
Sponsored Links

Advertising - Affiliates - Contact Us - PS3 Downloads - Privacy Statement - Site Rules - Top - © 2015 PlayStation 3 News