Sponsored Links

Sponsored Links

Results 1 to 8 of 8



  1. #1
    Contributor JAxXBOSS's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    27
    Sponsored Links

    [Answered] Games not loading after selecting from Backup mgr?

    Sponsored Links
    Ok, ive had no problems loading and playing my backup games until now. On MY pS3 and a friends PS3, whenever I select to play a game and it exits backup mgr as normal and i scroll up to where the game should be, its not there, just the disc game shows.

    Im freaking out now. What am I missing after playing backups for the past 4 days with no problems, now this.
    Help majorly needed here. Yikes!
    Best Answer - Posted by Bulldogzz:

    Sounds like it isn't mounting properly, have you tried re-flashing your Dev Board / Phone or whatever it is that you are using to JB your console? What are you using to JB your console?

    Did you upgrade to PSGroove 1.1 and forget that it doesn't support backups "straight out of the box"?

  2. #2
    Banned User
    Join Date
    May 2007
    Posts
    296
    Sponsored Links
    Sponsored Links
    Where are they stored, internal external? maybe you drive is corrupted somehow, try installing a vey small game to a usb drive and seeif you can load that, will be a process of elimination.

  3. #3
    Contributor JAxXBOSS's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    27
    Sponsored Links
    Sponsored Links
    Both. tried from my internal and extrenal and I was able to play games from both of these as early as yesterday. Now all I get after selecting a game is the actual disc game. this is bad, very bad... What did i do? And agian, this is on two sep ps3 units...

  4. #4
    Banned User
    Join Date
    May 2007
    Posts
    296
    Are you using the same jb on each?

  5. #5
    Junior Member Bulldogzz's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    73
    Sounds like it isn't mounting properly, have you tried re-flashing your Dev Board / Phone or whatever it is that you are using to JB your console? What are you using to JB your console?

    Did you upgrade to PSGroove 1.1 and forget that it doesn't support backups "straight out of the box"?

  6. #6
    Registered User AhmadkaX2's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Posts
    94
    This is the exact same problem I'm facing .. For a few days it worked perfectly for me too .. But now the mounting is not happening .. I also see the game disc .. Also, I'm using the same Backup Manager which I was using before when backups loaded properly.. !! .. Only now they are not loading ...

    However, I AM able to install homebrew software like the FTP Server, and stuff, so I assume the jailbreak thing is still working ..

  7. #7
    Junior Member Bulldogzz's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    73
    Console type? Jailbreak Device? which version of PSGroove/PSFreedom are you using?

  8. #8
    Registered User AhmadkaX2's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Posts
    94
    Fat v3.41
    N900
    The original version, not 1.1 ..

 

Sponsored Links
Advertising - Affiliates - Contact Us - PS3 Downloads - Privacy Statement - Site Rules - Top - © 2014 PlayStation 3 News