Sponsored Links

Sponsored Links

Results 1 to 4 of 4



  1. #1
    Contributor flooby's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    2
    Sponsored Links

    [Answered] Audio problem with Blu-Ray rip

    Sponsored Links
    I've successfully ripped Eragon to my external HD, decrypted it, and split it. The only problem is that there is no English audio. It seems to only have the Dolby 5.1 audio of French, Italian, and Spanish commentary. No English, which is the Dolby 6.1 chanel.

    I used SAK to rip the disc to the hard drive. I think used Nero to mount and AnyDVD to decrypt. I then split the file into pieces to fit the hard drive. The video plays just fine in the PS3, just the audio is screwed up.

    Thanks.
    Best Answer - Posted by furiaceka:

    I had the same problem, solved with the new version of anydvd!

  2. #2
    Registered User theflippa's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    9
    Sponsored Links
    Sponsored Links
    Try the newest AnyDVD.

  3. #3
    Contributor earrowood's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    7
    Sponsored Links

    Lightbulb

    Sponsored Links
    you should try a different language and see if that works

  4. #4
    Registered User furiaceka's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    1
    I had the same problem, solved with the new version of anydvd!

 

Sponsored Links

Advertising - Affiliates - Contact Us - PS3 Downloads - Privacy Statement - Site Rules - Top - © 2014 PlayStation 3 News