Sponsored Links

Sponsored Links

Results 1 to 7 of 7



  1. #1
    Senior Member HeyManHRU's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    3,012
    Sponsored Links

    [Answered] AFL live 2011 problem help?

    Sponsored Links
    It kicks me back to the XMB when I rune the game - I fixed the Eboot with "EbootMOD" and the .sfo got fixed in Multiman.

    I'm on 3.41 (Not going to 3.55 CFW)

  2. #2
    Senior Member elser1's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    2,419
    Sponsored Links
    Sponsored Links
    have you tried running game from both internal and external hdds.. also you may need a game disc in your ps3 when you run the game.. try that and let us know..

    maybe you can try eboot-FIX also..
    Quote Originally Posted by HeyManHRU View Post
    It kicks me back to the XMB when I rune the game - I fixed the Eboot with "EbootMOD" and the .sfo got fixed in Multiman.

    I'm on 3.41 (Not going to 3.55 CFW)
    the fix you posted doesn't seem to work.. anyone got a fix for the game AFL live 2011 BLES01038 for 3.41?

    cheers
    Last edited by elser1; 04-20-2011 at 02:43 AM Reason: Automerged Doublepost

  3. #3
    Senior Member HeyManHRU's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    3,012
    Sponsored Links
    Sponsored Links
    Or the original Eboot.Bin. (I fixed one that was already fixed for 3.55 CFW.)

  4. #4
    Senior Member elser1's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    2,419
    Sponsored Links
    Sponsored Links
    i tried that too.. i may have the original eboot, not sure, but it didn't work in eboot-Fix/Mod but the modded one did..

  5. #5
    Registered User calais97's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    8

    Confused

    Quote Originally Posted by elser1 View Post
    but the modded one did..
    So you got it to work? What did you do? I've tried on a 3.55 and a 3.41 and both exit back to xmb. All I have tried is internal with the edited eboot going around ripped from an original copy.

  6. #6
    Registered User lmoran76's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    1
    Quote Originally Posted by HeyManHRU View Post
    It kicks me back to the XMB when I rune the game - I fixed the Eboot with "EbootMOD" and the .sfo got fixed in Multiman.

    I'm on 3.41 (Not going to 3.55 CFW)
    hi mate, I know this is not the right place to ask this but your mortal conmbat post is locked.. you gave a Eboot/SPRX fix in megaupload but there is a password to open it. what is the password? thanks for your help.
    Last edited by lmoran76; 04-20-2011 at 09:37 AM Reason: Automerged Doublepost

  7. #7
    Senior Member HeyManHRU's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    3,012
    I got it to work! - I tried the original fix which was supposedly for 3.55 CFW - Here is the download link: [Register or Login to view links]

 

Sponsored Links

Affiliates - Contact Us - PS3 Downloads - Privacy Statement - Site Rules - Top - © 2014 PlayStation 3 News