Sponsored Links

Sponsored Links

Results 1 to 4 of 4



  1. #1
    Banned User PS3NoobzRUs's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    18
    Sponsored Links

    [UnAnswered] 3.41 Dev_FFlash not showing in FTP help?

    Sponsored Links
    Please help i just mounted dev_fflash on 3.41 using a dev payload im using psfreedom from my motorola droid. Now i did this before but its been to long and i forgot.

    It said it mounted suceccfully but when i go to blackbox 1.2 on 3.41 and load ftp its not showing it just shows the dev-flash / 2/. 3 and not Dev_fflash R/W one.

    please help what do i need for it to show up is it the payload or what?

  2. #2
    Senior Member shummyr's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    740
    Sponsored Links
    Sponsored Links
    what ftp client are you using on the pc side?

    If you need one here is one below and it is free to use: [Register or Login to view links]
    Last edited by shummyr; 02-18-2011 at 03:32 AM

  3. #3
    Senior Member Brenza's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    302
    Sponsored Links
    Sponsored Links
    Try using dev_bling. It create a link to r/w dev flash.

  4. #4
    Senior Member oVERSoLDiER's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    1,623
    Use Dev_Blind Simple PS3 Writable Dev_Flash Mounter is Released it's the newest dev_flash enabler and works great. I don't know if it works also for 3.41 or just 3.55 CFW. Just try out if you can install & run it !

 

Sponsored Links
Affiliates - Contact Us - PS3 Downloads - Privacy Statement - Site Rules - Top - © 2014 PlayStation 3 News