Sponsored Links

Sponsored Links

Page 59 of 72 FirstFirst ... 949575859606169 ... LastLast
Results 581 to 590 of 720



  1. #581
    Senior Member OGroteKoning's Avatar
    Sponsored Links
    Sponsored Links
    Quote Originally Posted by juggle View Post
    it's still asking me to update the system software bro.. are you able to enter the PSN store with it?

    are we supposed to enter a specific proxy address?
    Yes. Had problems with router. Sorted that out and then updated trophies, downloaded some DLC etc.

    No specific proxies - select easy setup and everything automatic. I am on FW 3.41.

  2. #582
    Contributor juggle's Avatar
    Sponsored Links
    Sponsored Links
    I'm on 3.41 too.. i've replaced the rockbox.ipod so many times, set my connection on easy and automatic but it still gives me the same message...

    sigh.. i dunno what am i doing wrong...

  3. #583
    Senior Member OGroteKoning's Avatar
    Sponsored Links
    Sponsored Links
    Quote Originally Posted by juggle View Post
    I'm on 3.41 too.. i've replaced the rockbox.ipod so many times, set my connection on easy and automatic but it still gives me the same message...

    sigh.. i dunno what am i doing wrong...
    Give all details about your setup (PS3 phat/slim, iPod, router, etc). The more info the better someone can help you. And upload screenshots.

  4. #584

    Thumbs Up

    i somehow managed to get it to work this time.. thanks for the file bro!!

  5. #585

    iPod won't turn on again..

    Hey people I'd like to ask you a question.. but first the whereabouts:

    After replacing the rockbox.ipod-File on my iPod nano 1G I tried to reset it (via pressing Menu + Select).. but after it turned off, it didn't turn on again.. I tried - I think - almost anything to bring it back to it's work..

    Maybe you know how to fix it? I don't think it's a cause of replacing the .ipod-File - at least the boot screen would appear in that case.. It just happen random that the iPod now doesn't turn on again..

    I hope to hearing from you soon

    Greetings
    Kirano

  6. #586
    mine does this some times I'm thinking it's the battery, just be persistant let it recharge a bit then again.

  7. #587
    Hey bitsbubba

    At first let me say thank you for your fast replay

    Now: If it would respond anything after plugging it into the PC, I'ld know that it does recharge it.. but there doesn't even comes the "plubump"-Sound for "I got a new USB-Drive" on my PC..

    I dunno what to do... But maybe the iPod-Station of my neighbour'll help to recharge the battery...

    But yes, thanks again I'll try it out tomorrow and repost if something has changed

  8. #588

    Question

    Can someone be nice enough to compile hermesv4 for the sansa e200 with the latest updates?

  9. #589
    Try this. I wasnt going to put this build out since it was just something I'm testing but it works great with my Video5G so you might as well give it a go.

    N-Joi
    Attached Files Attached Files

  10. #590
    Quote Originally Posted by fl0PPsy View Post
    Try this. I wasnt going to put this build out since it was just something I'm testing but it works great with my Video5G so you might as well give it a go.

    N-Joi
    why's it say sansae200?

 
Sponsored Links

Page 59 of 72 FirstFirst ... 949575859606169 ... LastLast
Advertising - Affiliates - Contact Us - PS3 Downloads - PS3 Forums - Privacy Statement - Site Rules - Top - © 2015 PlayStation 3 News