Sponsored Links

Sponsored Links

Page 46 of 72 FirstFirst ... 36444546474856 ... LastLast
Results 451 to 460 of 720



  1. #451
    Forum Moderator PS3 News's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    27,641
    Sponsored Links
    Sponsored Links
    Quote Originally Posted by fl0PPsy View Post
    Ok here are builds of my own Hermes V4b port.

    Thanks to Belmondo for a few pointers.
    Much appreciated v4B hex codes fl0PPsy, +Rep x2 for sharing them.

  2. #452
    Registered User OMGitsKam's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    3
    Sponsored Links
    Sponsored Links
    Help Please, I'm using a nano 1g and i've got rockboz and the psgroove thing on it, i plug in my ipod turn my 80gb on from back, boot up psgroove, turn ps3 on and press eject my ps3 then turns on but doesnt show up on tv and makes little to no noise at all.

    by the way my nano is 1st gen and my ps3 is a fat 80gb on 3.41, also my ps3 is still on

  3. #453
    Senior Member wwywong's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    304
    Sponsored Links
    Sponsored Links
    Quote Originally Posted by OMGitsKam View Post
    Help Please, I'm using a nano 1g and i've got rockboz and the psgroove thing on it, i plug in my ipod turn my 80gb on from back, boot up psgroove, turn ps3 on and press eject my ps3 then turns on but doesnt show up on tv and makes little to no noise at all.

    by the way my nano is 1st gen and my ps3 is a fat 80gb on 3.41, also my ps3 is still on
    Did you see the two extra option under Games menu ("/app_home/PS3_GAME/" and "install package file")? If all goes right you are not supposed to hear any sound. You will just see the two extra option in the Games menu. By the way, how you tell it is not working is you will see a message saying you have a invalid USB device (or unknown, I forgot the exact terms) in the right top corner. If you don't see that, most likely you are already in JB mode

  4. #454
    Member luix's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    88
    works great with ipod 5g and hermes 4b!! thanks

  5. #455
    Registered User OMGitsKam's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    3
    Quote Originally Posted by wwywong View Post
    Did you see the two extra option under Games menu ("/app_home/PS3_GAME/" and "install package file")? If all goes right you are not supposed to hear any sound. You will just see the two extra option in the Games menu. By the way, how you tell it is not working is you will see a message saying you have a invalid USB device (or unknown, I forgot the exact terms) in the right top corner. If you don't see that, most likely you are already in JB mode
    Nothing shows up mate its just a normal screen which says hdmi 3, the ps3 is on but not showing up on tv

  6. #456
    Banned User themcrookedvult's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    4
    Thanks Belmondo and Floppsy!

    Both versions are working smooth on my iPod Mini 2G!!

    cheers

  7. #457
    Senior Member wwywong's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    304
    Quote Originally Posted by OMGitsKam View Post
    Nothing shows up mate its just a normal screen which says hdmi 3, the ps3 is on but not showing up on tv
    That's not related to JB then. It is your connection. Check your HDMI connection (cables, correct HDMI#, etc.) because JB-ing ps3 will not cause you to loose your screen. Your TV probably just lost sync with your ps3... try flipping to other video input then switch back. You might get it back.. Sometime mine does that too.

  8. #458
    Registered User OMGitsKam's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    3
    Quote Originally Posted by wwywong View Post
    That's not related to JB then. It is your connection. Check your HDMI connection (cables, correct HDMI#, etc.) because JB-ing ps3 will not cause you to loose your screen. Your TV probably just lost sync with your ps3... try flipping to other video input then switch back. You might get it back.. Sometime mine does that too.
    Naa but when i don't put jb on it it loads fine but when i do the jb nothing happens

  9. #459
    Registered User Pedersoon's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    2
    Quote Originally Posted by OMGitsKam View Post
    Naa but when i don't put jb on it it loads fine but when i do the jb nothing happens
    I had the same problem with the black screen. Mine was caused by using a payload for 3.41 but my PS3 was on 3.30. (Just when JB came out) Have you double checked your FW version?

  10. #460
    Senior Member bitsbubba's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    599
    Quote Originally Posted by fl0PPsy View Post
    Ok here are builds of my own Hermes V4b port.

    Thanks to Belmondo for a few pointers.
    fl0PPsy & Belmondo are the bomb!!

 

Sponsored Links
Page 46 of 72 FirstFirst ... 36444546474856 ... LastLast
Affiliates - Contact Us - PS3 Downloads - Privacy Statement - Site Rules - Top - © 2014 PlayStation 3 News