Page 13 of 43 FirstFirst ... 3111213141523 ... LastLast
Results 121 to 130 of 425



  1. #121
    Banned User cmptrblder's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    13
    You need to run LV2 prior to running any BM after a few seconds a white screen shows, press X and then load the BM

    If you want to keep using it that's up to you. He rushed his out bricking consoles, untested firmware wasn't fixed & what else isn't right that we don't know about. I have a hard time trusting someone who doesn't test his work and seems to be OK that "at least it works for some people". I'm not picking, just my 2 cents is all.
    Last edited by cmptrblder; 01-19-2011 at 04:10 AM Reason: Automerged Doublepost

  2. #122
    Registered User lithium210's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    19
    It's better because not everyone can run waninkoko's. especially older fat ps3s with 256mb nand. also i have a CECHK01 model and waninkoko's wouldnt allow me to watch bluray movies, this does.

    Also the lvl2 patcher isnt that bad to run on bootup, it takes less than a second. not a big deal at the moment and so much EASIER than having to patch eboots or create pkgs to run your backups.

  3. #123
    Registered User jbjbjbjbjb's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    9
    if i install OFW 3.55 and CFW using recovery mode will this delete all my game backups on internal hdd and saves?

  4. #124
    Banned User
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    508
    He did test it on his console and 4 other friends as thats all he could find to test it on.

    I think its great, but a little unstable. It's locked up a few times on me. When another come out just like his thats more stable (like v2) then I'll update to that one. I get random lockups. Even just sitting in XMB will lock up. Could be overheating as it was on for a few days.

  5. #125
    Registered User chomps268's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    229
    Soo... I ran the lv2patcher, but it comes up with an error when I try to run multiman. Did I do something wrong?

  6. #126
    Banned User cmptrblder's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    13
    Quote Originally Posted by jbjbjbjbjb View Post
    if i install OFW 3.55 and CFW using recovery mode will this delete all my game backups on internal hdd and saves?
    No it will not, I didn't lose anything.

  7. #127
    Contributor marc2590's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    198
    Quote Originally Posted by chomps268 View Post
    Soo... I ran the lv2patcher, but it comes up with an error when I try to run multiman. Did I do something wrong?
    are you using the latest multiman? i used the 3.55 base package from the first page of multimans thread and it worked.

  8. #128
    Banned User cmptrblder's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    13
    Try a different version on multiman, I used multiMAN ver 1.12.05 BASE [20110113_170000] FW 3.55 and its working fine.

  9. #129
    Registered User SS2006's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    2
    Working on FAT 60 GB PS3 with External HD even!

  10. #130
    Registered User chomps268's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    229
    I'm using the multiMAN 01.12.04 megapackage. I'll get ...'05 and see how that works

    Ahhh... The one I'm using now is for 3.41 it says. That's probably why it's not working.
    Last edited by chomps268; 01-19-2011 at 04:26 AM

 


 
Page 13 of 43 FirstFirst ... 3111213141523 ... LastLast