Sponsored Links

Sponsored Links

Page 241 of 447 FirstFirst ... 141191231239240241242243251291341 ... LastLast
Results 2,401 to 2,410 of 4466



  1. #2401
    Banned User oldcrunchy's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    33
    Sponsored Links
    Sponsored Links
    Everytime I update Multiman it now asks me to insert USB drive, is this the same for everyone or am I missing something?

    Cheers

  2. #2402
    Senior Member PSPSwampy's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    795
    Sponsored Links
    Sponsored Links
    I keep getting an update server error when i try to download the update.

    Originally it was my firewall, but i sorted that, now it asks for a USB drive (which i've kindly supplied it with) i then get the details of the latest update (which i'm keen to try) but when i press to continue it gives me the error "Error occurred while downloading the update! Please try again later."

    Is your server down at the moment?

    p.s. tried to download the latest base pack (FW 3.4+) BASE package__: multiMAN 01.13.04 [LASTGAME] [PS3SERV] [EBOOT_FIX] (6MB)) but this rar appears corrupt - anyone else experience this?

  3. #2403
    Forum Moderator PS3 News's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    28,074
    Sponsored Links
    Sponsored Links
    I just tried that link, and it unpacks fine here (no error, etc)... perhaps give it another try?

  4. #2404
    Senior Member PSPSwampy's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    795
    Tried it again, and it downloads in like 2 secs but says approx 2mb. Tried unpacking it and it errors with corrupt.

    I wondered it if was my firefox session, so i've tried it in IE too - same result.

    Is this just me?

    Ok, very strange, tried downloading with "DownloadThemAll!" firefox plugin and it seems fine now - very odd.
    Last edited by PSPSwampy; 01-23-2011 at 08:53 PM Reason: Automerged Doublepost

  5. #2405
    Member vnguyen972's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    119
    Maybe the update server is extremely busy since now there are more people using it I cannot get the update via R3 anymore... for the last hour... I gave up... let me get the whole pkg from here.

  6. #2406
    Contributor hawk188's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    41
    Quote Originally Posted by rotatorkuf View Post
    can someone help me figure out where to put my avchd/bluray folders? i don't have an external usb drive big enough to fit these files, nor do i wish to split them. i copied the folders directly via ftp to my internal hdd, put em in dev_hdd0/video/

    multiman doesn't pick em up, nor do i see a setting to change what folders to scan for avchds.
    Are you copying an entire BluRay disc onto internal HDD? Or using AVCHD Manager to identify the title and then renaming it to 8.3 standard to be able to be recognize? There are a few steps involved. Hope this helps.

  7. #2407
    Contributor ps3 fan's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    5
    i installed a new version of multiman (thanks dean) 01.13.04 and now I can't load the game save. It basicly doesn't even read it. This is with inFamous and MGS4.

  8. #2408
    Contributor validator's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    17
    i have one question ! how do i turn off question that is asking me for direct launch ? i tried to edit ini. file settin direct launch to 0 but every time is changed to 1? any ideas? thanks

    i'm using the latest version of multiman.

  9. #2409
    Member vnguyen972's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    119
    where did you change it? options.ini or options_default.ini ?? I would change it on your own options.ini, instead of the default one, because everytime you update with the new version of MultiMan, it'll change back to the default.

  10. #2410
    Contributor bigdaddie's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    51
    bug report using the latest version 01.13.04. In file manager mode, when you create a new folder, the folder name isn't visible...
    After moving/copying files in file manager and then exiting MM, my system freezes with the xmb showing (it happened to me a few times now, not always).

    I reverted back to MM 1.12.04 cause that seems to be the most stable in my case.

    I'm running OFW3.41 on a 160 GB model slim PS3.

 

Sponsored Links

Tags for this Thread

Advertising - Affiliates - Contact Us - PS3 Downloads - Privacy Statement - Site Rules - Top - © 2014 PlayStation 3 News