Sponsored Links

Sponsored Links

Page 35 of 84 FirstFirst ... 25333435363745 ... LastLast
Results 341 to 350 of 836



  1. #341
    Contributor 21Scarface21's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    33
    Sponsored Links

    PS Button Color

    Sponsored Links
    Quote Originally Posted by boss1337 View Post
    hmm oh how come sometimes you have

    SystemSoftwareVersion=0.00

    and other time listed

    SystemSoftwareVersion=1.5100

    also you have had Dest=8A and Dest=87

    not that it matters cause I still cant get it to work again ;(
    this is because the uk server isn't up yet (for 0.00 and Dest=87) so there is no firmware or system online. whereas the sa server is up and running and is covering australia's and maybe the uk's users (not sure) for now.

    oh and u say it doesn't work but make sure this is all done prior to giving up.

    --PS3 Settings: ALL auto except for DNS which is your ip and to check it go to start-run-cmd-and type ipconfig. it's under ip address.

    --abyss webserver is running properly

    --simpledns is working (check through lookup) and that it hasn't expired. then go to records and change the ip on all the records (ie. fsa01, dsa01 etc) to your ip address which u use in ur dns for the ps3.

    -- add the ps3-updatelist.txt to C:\Program Files\Abyss Web Server\htdocs\update\ps3\list\sa\ and it should include

    [Register or Login to view code]

    and add the same ip we have been talking about to ADD IP HERE.

    --make sure everything is running then test your connection.

    if this doesn't work try a wired connection or something like that, but this should work. oh and i forgot the code should be

    [Register or Login to view code]


  2. #342
    Contributor eistein's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    2
    Sponsored Links

    It worked!

    Sponsored Links
    Quote Originally Posted by TuRDMaN View Post
    For those who are having problems with the windows method using SimpleDNS, here's a few observations/tips
    I got this working today thanks to your instructions. Thanks a lot!

  3. #343
    Contributor pagodaok's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    3
    Sponsored Links
    Sponsored Links
    Hello,

    do you know the names for the japanese PS3?

    For the us, we need fus01.ps3.update.playstation.net and dus01.ps3.update.playstation.net

  4. #344
    Toucan Sam CJPC's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    2,174
    Again, its all in the etter.dns file at www.ps3news.com/etter.dns, fjp01 etc!

  5. #345
    Contributor ez345's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    38
    there is something wrong with my ps3, I couldn't get connected to the ps3 store or the online game mode, but I could sign into the psn network. I don't understand it was working yesterday, did Sony find a fix for this. Somebody Help.

  6. #346
    Contributor llama man's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    3
    So is this possible to do with just a ps3 and a computer running windows or do i need a computer running linux also?

  7. #347
    Contributor ez345's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    38
    i also noticed that before my ps3 had nat type 2 and now it fails, can someone please help me, now when I enter the ps store I don't see any pictures and I can't play online madden at all.

  8. #348
    Contributor dizack869's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    6

    PS3 Download and play issue with Firmware check Bypass

    Ok call me a dork but I decided to pay 4.99 and download Qbert from the PS3 Online Store. I am currently running FW 1.3 on my PS3 and was able to get online via the FW Check Bypass method.

    When I tried to play the game, it says I need to update my PS3 before I can play. Am i SOL or is there somethig that can be done so I can play. Are we able to FW Check Bypass so we can play a game...

    Thanks,

    Dizack...

  9. #349
    Contributor boss1337's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    27
    arghhhhh seriously this crap makes my brain hurt, now I get connection to the server timed out (80710092)

    I give up.

  10. #350
    Contributor Doomman's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    3
    Also make sure you dont have aim or any aim like programs running. It was interfering with my dns program

 

Sponsored Links
Page 35 of 84 FirstFirst ... 25333435363745 ... LastLast
Advertising - Affiliates - Contact Us - PS3 Downloads - Privacy Statement - Site Rules - Top - © 2014 PlayStation 3 News