Sponsored Links

Sponsored Links

Page 14 of 84 FirstFirst ... 412131415162464 ... LastLast
Results 131 to 140 of 836



  1. #131
    Registered User davevt98's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    8
    Sponsored Links
    Sponsored Links
    Quote Originally Posted by Jurai View Post
    as long as the pc running simpledns is on the same network as your wireless router assigns connections to, then the dns method will work
    Are there any free programs like simple dns plus? This program is only good for 14 days and then requires a license key which costs $79. If we could get a free program, that would be great.

  2. #132
    Registered User MaleBoricua's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Posts
    39
    Sponsored Links
    Sponsored Links
    ok i tried all of the suggestions and still can't get this to work... question... i have a 60 gb ps3... even though it is wireless do you have to use the ethernet cable to the wireless router for this to work?

  3. #133
    Registered User JizzMopper's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    16
    Sponsored Links
    Sponsored Links
    Great job guys! Thanks for the information. It's a shame that other sites are breaking this news too... and not giving credit where credit is due.

    Thanks again!!!

  4. #134
    Registered User BlueWizard's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    40
    Sponsored Links
    Sponsored Links
    Works Perfect.

    I am also curious about the possibility of downgrading. But since Im still at 1.32 and the ISO loader works with that, I have no reason to downgrade.

    Thanks for the windows tut

  5. #135
    Senior Member hunter316's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Posts
    308
    Quote Originally Posted by Jurai View Post
    Here's a simple way to setup your PS3 to bypass the firmware check using a Windows machine as a dns server, its basically the same thing as what Wii users did to use the wii shop as a browser:
    when i go to configure my ps3, what ip adresses go where? here is what my ip adresses look like:

    [Register or Login to view links]

  6. #136
    Contributor classa's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    31
    I couldn't get this to work. Maybe i was doing somthing wrong. Anyway im fed up of running windows trying to get this to work. Are there any programs that this would work on the mac.

  7. #137
    Registered User scottlw's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    3
    What is the minium firmware needed to access the playstation store? mine is 1.02, Cheers

  8. #138
    Registered User Dopeyman's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    2
    Quote Originally Posted by totalpackage181 View Post
    oh sorry one other note, i did this on a mac pro 17 duo core, using parralels desktop... no boot camp here, can os x and xp simultaniously... oh ya baby... this program is worth the $80 but for those that are in the know, those serial numbers sure are easy to find....
    After much reading..... this is the message that I've been waiting to read!!

    But also, can it be done using a terminal window using OSX??

  9. #139
    Registered User MaleBoricua's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Posts
    39
    I followed all the instructions to a T and still nothing... frustration is setting in... lol i'm wondering if it is my wireless router... scratches temple.

  10. #140
    Junior Member Desi's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    129
    Quote Originally Posted by seminolecounty View Post
    just set the ps3's dns to the same as the one for your pc!!! i got it working like a charm, i also have the soa but i guess that doesnt matter!!! at SPYdir, try putting 192.168.2.2 as your ps3's dns when you do the manual setup...everything else should stay the same...not %100 sure but you could try it

    anyway, my question is....i got everything working and i popped in resistance to play online and i got "an udate is required to play online" and im curious if its the 1.51 update or just an update for the disc??? (like in 360 how you have to update like ever new game lol)

    just dont wanna hit "update" and it be the firmware one lol
    I'm pretty sure it's the game's update. Btw, nice work on the guides guys. I'll be sure to test this out. Can't wait to see where this leads next.

 

Sponsored Links

Page 14 of 84 FirstFirst ... 412131415162464 ... LastLast
Affiliates - Contact Us - PS3 Downloads - Privacy Statement - Site Rules - Top - © 2014 PlayStation 3 News