Sponsored Links

Sponsored Links

Page 12 of 84 FirstFirst ... 210111213142262 ... LastLast
Results 111 to 120 of 836



  1. #111
    Contributor yassel's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    3
    Sponsored Links
    Sponsored Links
    Quote Originally Posted by moyhim View Post
    ok got it to work add these to the list :

    fus01.ps3.update.playstation.net dus01.ps3.update.playstation.net
    fj00.ps3.update.playstation.org
    fsa01.ps3.update.playstation.net
    dsa01.ps3.update.playstation.net

    dunno if its because i added these or what but Iinternet connection has now succeeded
    and for France, what do i have to add ?

    thanks

  2. #112
    Contributor tomcoleman's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    2
    Sponsored Links
    Sponsored Links
    Quote Originally Posted by moyhim View Post
    Im on a JAP PS3 bud, in the UK
    explian what you did mate as UK people are not able to connect in here...

    details please.

  3. #113
    Contributor SPYdir's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    24
    Sponsored Links
    Sponsored Links
    I have a jpn. ps3 and i'm from Turkey. I used the Moyhims list but nothing happened.

    the simple dns icon (at the system tray) has a little box on it that box seems black on me is that normal?

    i have an airties modem at 192.168.2.1 connected to Belkin's Router at 192.168.1.1

    this is the information take place at my belkin router page whic is at 192.168.1.1 ;

    IP address: 192.168.1.1
    Subnet mask: 255.255.255.0
    Wan IP: 192.168.2.2
    Default gateway: 192.168.2.1
    DNS Address: 192.168.2.1

  4. #114
    Contributor Edmarts's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Posts
    23
    Quote Originally Posted by profmadness View Post
    hay Edmarts: what i did was put my REAL ip address
    in the first DNS box. then i put the one my router gives me "192.168.1.**" in the second box. then everything worked just fine.
    Works perfectly. Thanks

  5. #115
    Contributor SPYdir's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    24
    PS: which number do i have to enter ps3 internet settings?

  6. #116
    Contributor ahmad34's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    13
    Quote Originally Posted by seminolecounty View Post
    Can anyone confirm that the resistance update is just a game only and not a firmware update? i havent played online since i bought this and im dying to get some time in being i dont work till 3 lol ;p
    yes that update is for resistance. i don't think this is like the psp in which the games check for updates, but rather sony checks when you go online. i do remember having to update for resistance because they fixed some glitches and stuff. awesome game, cya online!

  7. #117
    Contributor tomcoleman's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    2
    whats the DNS IP from your PC>?

  8. #118
    Contributor SPYdir's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    24
    how could i get my PC dns?

    in command prompt when i type "ipconfig /all"

    dns server seems: 208.67.222.222 and 208.67.220.220 which were set by me manually before.

  9. #119
    Contributor SPYdir's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    24
    and at the same screen ip seems 192.168.1.2

  10. #120
    Contributor seminolecounty's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Posts
    198
    cool thanks xJOSx it is after i press online multiplayer so it must be just a game update!!! ill try in a few minutes and confirm

    thanks and this is sooo EXCITING!!!

 
Sponsored Links

Page 12 of 84 FirstFirst ... 210111213142262 ... LastLast
Advertising - Affiliates - Contact Us - PS3 Downloads - PS3 Forums - Privacy Statement - Site Rules - Top - © 2015 PlayStation 3 News