Sponsored Links

Sponsored Links

Page 49 of 77 FirstFirst ... 39474849505159 ... LastLast
Results 481 to 490 of 770



  1. #481
    Contributor OrangeFlavored's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    27
    Sponsored Links
    Sponsored Links
    Anyone notice loading times much longer on SS version? I did notice the filesize was smaller so maybe he compressed it or something? Definitely didn't seem to take so long starting the game before switching though.

  2. #482
    Contributor Karrion's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    26
    Sponsored Links
    Sponsored Links
    Anyway, 6.24 Gbs of size and the HDD light stops once it reaches the white screen.

  3. #483
    Junior Member geniuschen's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    31
    Sponsored Links
    Sponsored Links
    Not really. I felt the same for starting the game. I did notice a little bit lag every time I start a battle or open the menu (like orb) after changing the scene (i.e. after loading). I dont know whether it is my own problem.

  4. #484
    Junior Member LioMajor's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    106
    Slow loading time? Noticed that only with installed DLC (still seems not to work for me).

  5. #485
    Junior Member geniuschen's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    31
    OK.

    1) try to delete everything,copy and install again. If you installed dlc also delete it.
    2) if the above doesn't work try external if you are now using internal hard drive and vice versa.
    3) if 1) 2)dont work. try to fix permission?

    That's all I can think of. you can also try restore default settings if you like... BTW, what is your CFW and mm version?did you have disc in your ps3?

    That is true because the system needs to check the dlc when starting the game. the dlc worked perfect for me.
    Last edited by geniuschen; 08-09-2013 at 05:40 PM Reason: Automerged Doublepost

  6. #486
    Registered User nullstone's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    4
    Thanks for making this, means a lot.

  7. #487
    Contributor Karrion's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    26
    yes, and right now i have MM 4.46 and rogero 4.46 1.01

  8. #488
    Contributor OrangeFlavored's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    27
    That could be it. Installed the DLC pack at the same time as the SS undub. Though I also noticed when I enter a battle with a new type of enemy I haven't fought in a while it will usually hang for a few seconds with the big X on the screen, presumably to load whatever assets it needs, and then subsequent encounters will start right away after that.

    Not sure if that was always happening or not, may just be I started paying more attention because of the long delay I noticed starting up.
    Last edited by OrangeFlavored; 08-09-2013 at 06:39 PM

  9. #489
    Junior Member LioMajor's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    106
    If your Problem is HDD related, restoring system defaults and re-generating index via recovery menu could fix it.

    Maybe you HDD is broken, for test, you can swap it with another HDD.

    Remove BDVD and plugin your usb-stick with your used cfw to format it. Install MM and the game and try again.

    PS: How do i notice that the DLC works?

    I started a new game, did a quick play until hamil, nothing, no clue.
    Last edited by LioMajor; 08-09-2013 at 07:02 PM

  10. #490
    Junior Member geniuschen's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    31
    That lag happens to me also no matter which version. I don't know whether this also happens to guys who play with ofw.

 

Sponsored Links
Page 49 of 77 FirstFirst ... 39474849505159 ... LastLast
Advertising - Affiliates - Contact Us - PS3 Downloads - Privacy Statement - Site Rules - Top - © 2014 PlayStation 3 News