Sponsored Links

Sponsored Links

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14



  1. #1
    Contributor malequen's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Posts
    13
    Sponsored Links

    Dynasty Warrior Gundam 3 on kmeaw 3.55

    Sponsored Links
    its keep showing error 80010017 on external or internal. anyone can help ?

    thanks.

  2. #2
    Senior Member madmax69's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    109
    Sponsored Links
    Sponsored Links
    Should work fine , try deleting any updates you might have done , try select x on multiman , also try eboot mod but should work without that , am running external no probs.

  3. #3
    Contributor malequen's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Posts
    13
    Sponsored Links
    Sponsored Links
    you have the same game "BLES01301"? what update should i delete? i dont think i have update the game. i've done select + x, but its not working too.

    thanks for your reply.

  4. #4
    Senior Member madmax69's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    109
    Was it a disc copy or did you download it ? Might be a bad download I did disc copy and started on multi man with no probs.

  5. #5
    Contributor malequen's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Posts
    13
    i downloaded it. i know this is stupid question, but how do you check if it is bad or not?

  6. #6
    Contributor guardianx71's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    17
    It's a 3.60 game , so it can't be played on 3.55 until a patch signed with 3.55 keys or an eboot/param fix comes out.

  7. #7
    Senior Member madmax69's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    109
    am no sure if there is a check for telling if bad download or not , have you tried using eboot fix tool that comes with multiman download , this might work.

  8. #8
    Contributor malequen's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Posts
    13
    okay, i will try that. can't test it now, cause i'm working right now. but thanks for your help.

    its not working too. my friend had the same game, and he telling me its not working now. i guess, i have to wait for the patch to come. thanks for your help.

  9. #9
    Senior Member HeyManHRU's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    3,021
    I had the problem with CoD Black Ops (This usually happens if there is a faulty or modified Eboot.bin). I installed the 1.09 Patch and it worked.

    Here is the 1.01 patch (BLUS30288) - [Register or Login to view links]

    Do this -

    1. Delete all game data.
    2. Install the 1.01 retail patch (2.40 Firmware if you're wondering).
    3. Use Select + X (BD Mount) on MultiMAN as madmax69 mentioned.
    4. Cross your fingers and hope it works.

  10. #10
    Contributor malequen's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Posts
    13
    but that is patch for COD?? are you sure about this? and delete all game data too??

 

Sponsored Links

Page 1 of 2 12 LastLast
Advertising - Affiliates - Contact Us - PS3 Downloads - Privacy Statement - Site Rules - Top - © 2014 PlayStation 3 News