Sponsored Links

Sponsored Links

Results 1 to 2 of 2



  1. #1
    Registered User klabman's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    2
    Sponsored Links

    Unhappy Original Lego Star Wars not working

    Sponsored Links
    My Lego Star Wars game (Origianl - not a backup) had been playing fine until yesterday. Now it doesn't load. It gets to the "Playstation" screen and then reverts to the browser showing both the memory card & the CD. The disc has no scratches that I can see. Upon loading the CD motor makes a slight grinding noise, speeds up and then reverts to the browser. My other CD based games (Virtua Fighter 4 & Namco Museum) play fine (no unusual noises) as do all of my DVD based games. Any ideas would be greatly appreciated. Thanks.

  2. #2
    Registered User TheRF's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    578
    Sponsored Links
    Sponsored Links
    Hello!

    This slight grinding noise may mean you will need to open up your PS2 and have a little "Spring Clean". Here is some information from my previous post which may help:

    http://www.ps3news.com/forums/console-news/gt4-problems-1962.html

    It is the #6 post which you will be looking for.

    Hope this helps & welcome to PS3News!

    P.S. If you haven't opened up a PS2 console before, than please do say so instructions can be given so there are no mistakes in resolving the problem.

 

Sponsored Links
Affiliates - Contact Us - PS3 Downloads - Privacy Statement - Site Rules - Top - © 2014 PlayStation 3 News